Quick IT!

Interested to be part of a growing company that has a family feel?

Apply today and let´s make a difference!

Speditionsbranchens bedste arbejdsplads mangler speditører!

 

QCS – Quick Cargo Service (Denmark) A/S er i rivende udvikling. I den forbindelse har vi en åben operationel stilling, hvor der vil være rig mulighed for at udvikle stillingen i den retning som du ønsker. Dette kunne være en mere kommerciel-/salgsminded orientering; Key account management eller mere specialiseret operationel.

 

Typiske opgaver vil være:
– Arrangere transport på vegne af nationale og internationale kunder – fra dør til dør.
– Forhandle rater med leverandører, såvel som kunder. Godt købmandskab.
– Generel kundeservice af absolut højeste niveau.

 

Vi er en mindre virksomhed, hvor du kommer til at indgå i et hold på få personer. Derfor er det vigtigst hvem du er. Hvad og hvor meget der står på dit CV, kommer i anden række. Du skal have masser af gåpåmod, humor, optimisme og pionerånd. Vi har en flad organisation, så der er ikke langt fra din gode ide, til implementering i alle niveauer af virksomheden. Tonen er sjov og uformel og alle bidrager til det gode humør.
Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vil du høre nærmere eller vil søge den nævnte stilling, kontakt da Elo Fogstrup på elo.fogstrup@quick-cargo-service.dk eller 51839832.

 

Om QCS – Danmark
QCS – Quick Cargo Service (Denmark) A / S blev grundlagt I 2010, med en ambition om at blive en af de førende specialistspeditører. Dette opnås ved at lære fra både gode og dårlige tider og ved at bevæge os fremad med et dedikeret hold af problemknusere. Vores personale er energiske, ivrig efter at gøre en forskel og, vigtigst af alt, fokuseret på kvalitet og effektivitet.
Vi holder fast I vores koncept og ambitioner og fast besluttede på at skabe et positivt miljø i takt med udviklingen i markedet.

 

Elo Fogstrup
Branch Manager

Send mail